Privacyvriendelijk webshop, geen cookietoestemming nodig

Wij vinden privacy belangrijk en gebruiken alleen functionele cookies. Externe diensten zijn privacyvriendelijk ingesteld volgens richtlijnen Autoriteit Persoonsgegevens (bijv. geen tracking bij statistieken).

VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Veelgestelde vragen

  1. Naar welke landen verzendt Voordekat.com
  2. Voor wie is de BTW verlegd regeling?
  3. Ik wil graag een bestelling plaatsen, hoe werkt het precies?
  4. Retourneren


1. Naar welke landen verzendt Voordekat.com


Wij verzenden onze producten binnen Nederland en België. Uiteraard bent u ook welkom om de producten in Zevenhuizen op te komen halen.

Voor Nederland én België rekenen wij €4,95 verzendkosten.

Vanaf €100,- is de verzending ALTIJD GRATIS binnen Nederland én België.2. Voor wie is de BTW verlegd regeling?


Wij zijn een bedrijf dat gevestigd is in Nederland. Uiteraard zijn onze Belgische buren ook van harte welkom om producten bij ons te bestellen. Voor de Belgische klant hebben wij de BTW verlegd regeling. Als u de bedrijfsnaam en het BTW nummer invoert dan maakt u gebruik van de BTW verlegd regeling. Let op: De bedrijfsnaam en het BTW nummer moeten corresponderen met hoe het bedrijf is ingeschreven.3. Ik wil graag een bestelling plaatsen, hoe werkt het precies?


Als u de producten die u wilt bestellen in uw winkelwagen heeft geplaatst kunt u door naar stap 2. Aan de rechterkant kunt u uw gegevens invullen, ook kunt u daar de gewenste leverdatum aangeven. Dan drukt u op Bestelling plaatsen. Vervolgens zult u zien dat u naar een beveiligde betaalomgeving gaat en u zelf de gewenste manier van betalen kunt aangeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling zo spoedig mogelijk bij u wordt afgeleverd.4. Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan mollenshop.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schreuder-e-commerce.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Pakket informatie:
*Voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden. Geen zondag levering.

*Verzending €4,95 - Boven de €100,- gratis verzending.